Allegade 10 var rammen om dette års HB-arrangement

Restaurant Allegade 10 siges at være Danmarks ældste restaurant. Køkkenet er dansk med fransk tilløb. Man kan både få stegt flæsk med persillesovs og en gourmet-menu med syv retter. Stedet har keglebaner samt gårdhaver, når vejret er til det.

Restaurant Allegade 10 siges at være Danmarks ældste restaurant. Den var en af 5-6 bøndergårde beboet af hollændere, som kong Christian den 7. udstykkede i 1780 til at lave mad op til Frederiksberg Slot. Og på den måde blev den kongeligt priviligeret som restauration og selskabslokaler, og det har den været siden.

Uden at fornærme nogen betegner ejeren selv Allegade 10's køkken som en pendant til kongehuset: Dansk med noget fransk tilløb.

Ind imellem er der underholdning. For eksempel er Ørkenens Sønner med blandt andre Søren Pilmark og Nils Olsen født derude i 1992. Og ellers udmærker Allegade 10 sig med sine keglebaner (ligesom bowling bare noget andet) og sine gårdhaver. I julefrokosttiden er der diskotek i baren.

Derudover har restauranten sit eget spøgelse, som passer på gæster og medarbejdere. En ung dame blev slået ihjel derude for et par hundrede år siden, og hun går igen, og det er rigtig sandt, at hun har frelst både frihedskæmpere fra Gestapo og ejeren under krigen for granatsplinter

:: Kontakt :: Per : 40 28 10 92 : per@duelund.pm :: Jens : 40 18 07 50 : k@mpmann.dk :
Lav din egen hjemmeside med mono.net